Jam Kaligraphy


Here Your codes, Copy and paste this code into your pages to make the animation appear anywhere you want
Copy code Click the dialog box then press Ctrl + C


Ingin meletakkan animasi ini terus ke blog anda? sila klik button di bawah ini (untuk blogspot sahaja)









Created by: oRiDo™





5 comments:

Lina said...

bagaimana nak buat animation jam kaligrafi ALLAH tu supaya appear kat computer saya...

linda said...

mcm mana nk edit time jam ni??

Dewi Herlina said...

boleh minta judul lagunya...????? indira dr indonesia

Niema said...

Terima kasih.... mohon halalkan penggunaan Jam tu ya....

norulle said...

tq so much..xyah susah2.klik je button bawah tu terus appear kat blog kite...sy ni newbie

Post a Comment

Game Buat Jambatan

 

Islamic Animation

Animasi Islamic di dalam blog ini telah saya kumpulkan dari pelbagai sumber di internet, Manfaatkanlah dengan sebaik mungkin, semoga ia menjadi satu lorong dakwah yang bakal dikira oleh Allah sebagai suatu kebaikkan. Semoga usaha kecil ini diredhai Allah SWT. Insya Allah