Unscrollable Image Codes Generator

This code generator will help you to generate relevant codes to make your animated picture being placed statically at bottom left, bottom right, top left, or top right of your blogs' pages. a particular animated image would not move even you scroll the page. Copy the generated codes, then paste them into your side bar and save. No need to edit your html codes. Just like that!
How to get animation code? click here To get image url, very easy just put your cursor onto a particular image then right click, choose copy image location






Enter the full URL of the image




You can upload your own image at any image
hosting ,photobucket, imageshack or others






Choose the position of the image













Now put the animation codes into your side bar
Layout -> Add Gadget -> Add HTML/Javascript -> Paste Animation Codes -> Save ->Done!
The animation will then appear insya'Allah




10 comments:

CdiQ™ said...

Sekiranya anda menghadapi sebarang masaalah berkenaan dengan code generator ini, sila tinggalkan pesanan di ruangan ini.... harap dapat dimanfaatkan dengan sebaik2nya..... terima kasih.

Ahmad Zulfadhli said...

baguslah script nie.. nak trylah.. :D

CdiQ™ said...

manfaatkanlah sebaik mungkin.... ('',)

CdiQ™ said...

Sekiranya anda menghadapi masaalah untuk mggunakan code generator ini sila tinggalkan aduan dan jejak anda di sini....

p-man blogs said...

buatkan animasi ucapan" syukran atas kunjungannya"
biar koleksinya lebih banyak


terima kasih

Anonymous said...

Salam.
Kalau sudi, tlg ajar ana tutorial nak buat "post" ni.
Ana igt nak post satu kt website.

ruslana [at] mcmaster.ca

Afiq Ikhwan... said...

Ada kisah seorang anak yang diberi peluang untuk belajar di Amerika untuk dapatkan degree, tapi selepas 15 tahun, tak pernah lulus, akhirnya bapak dia dah tak sanggup lagi tanggung beban wang untuk anaknya itu, terpaksalah dia bawak balik ke Malaysia.

Sepanjang perjalanan dari airport ke rumah, bapaknya diam aje (marah la tu).

Si anak dah rasa tak best, so dia pun cari la idea untuk berbual & tunjuk pada bapak dia yang dia kat Amerika ada gain something la dgn pekembangan teknologi. So dia cakap dgn bapak dia:

Anak: Bapak tau tak, kat Amerika sekarang teknologi dah maju giler. Sekarang nak buat sosej tak payah nak sembelih lembu, buang kulit, masuk je lembu dalam machine, dah jadi sosej....

Bapak: Itu teknologi dah lapuk. Kat Malaysia lagi advance. Aku 32 tahun dulu, masukkan sosej aje dah keluar lembu sekor... menyusahkan plak tu... -----banyak lagi kisah2 paling kelakar antaraplanet hanya di www.awan-fantasia.blogspot.com ...

Blog Oki Jo said...

Sangat bermanfaat..

Raja Gombal said...

Bagus sekali generatornya

Mongi Bakir said...

thanks

http://zaman-jamil.blogspot.com/

Post a Comment

Game Buat Jambatan

 

Islamic Animation

Animasi Islamic di dalam blog ini telah saya kumpulkan dari pelbagai sumber di internet, Manfaatkanlah dengan sebaik mungkin, semoga ia menjadi satu lorong dakwah yang bakal dikira oleh Allah sebagai suatu kebaikkan. Semoga usaha kecil ini diredhai Allah SWT. Insya Allah