Widget Solat

Anda ingin meletakkan WidGet SolaT seperti ini di bloG anda? Sila klik pada Button Yang disediakan dibawah, Semoga usaha Kecil ini Dikira sebagai satu kebaikkan di sisi Allah SWT

Anda Tak tahu solat?
Jangan malu Sila klik pada Gambar untuk melihat animasi solat yang ringkas beserta audio bacaan yang mudah difahami!





Here Your codes, Copy and paste this code into your pages to make the animation appear anywhere you want

Copy code Click the dialog box then press Ctrl + C


Atas permintaan ramai saya telah siapkan WidGeT solat untuk diletakkan di blog, anda hanya perlu copy dan paste code yang telah saya siapkan ke side bar anda (lihat contoh di tepi blog ini), WidGeT ini akan menghasilkan satu pop up window memaparkan animasi solat subuh, zuhur,asar,maghrib dan juga isya' dengan bacaan yang sangat ringkas dan mudah difahami. Segera Letakkan WidGet SoLaT ini di bloG anda. Mainkan peranan anda di dalam menegakkan syiar Islam. Moga Usaha kita diberkati Allah insya Allah.

3 comments:

Farhan Rais said...

Salam..
macam mana nak amik widget ni..xboleh pun..huhuh
harap dapat kongsi dia nya html code ye..hanatar kt email ana pn blh fareast_AF@yahoo.com

CdiQ said...

Copy dan paste sahaja code tu, klik pada copy code kemudian klik dalam kotak tekan ctrl+c untuk copy, kemudian nak paste tekan ctrl+v pastu dah selesai...(^_^)

@WAN said...

salam, blog saya warna putih, so tulisan putih tu tak nampak, camane nak tukar warna tulisan putih tu?

Post a Comment

Game Buat Jambatan

 

Islamic Animation

Animasi Islamic di dalam blog ini telah saya kumpulkan dari pelbagai sumber di internet, Manfaatkanlah dengan sebaik mungkin, semoga ia menjadi satu lorong dakwah yang bakal dikira oleh Allah sebagai suatu kebaikkan. Semoga usaha kecil ini diredhai Allah SWT. Insya Allah